2012. október 15., hétfő

Virág - a 6.

Virág, a 6. ideiglenesem. A hétvégén találták Soroksáron. Péter, az állatbarát vizslarajongó befogadta, majd felvette a kapcsolatot a Vizslamentőkkel, és ma elhozta hozzám. Hálás köszönet érte!
A nevet én adhattam neki :-)
Virág 2 hétig kizárólag eredeti gazdáját keresi, és én nagyon bízom benne, hogy egymásra találnak.
Gyönyörű kutyus. Pihe-puha selymes bundája van, jól táplált, ápolt.... Szótfogad. Családban élt, az látszik, mert azonnal a kanapéra akart feküdni :-) Szájában hozta a pórázt..:-) Még ilyet nem is láttam,csak filmben :-) Enni nem nagyon akart. Legalábbis nem mindent. A csirke far-hátat igen.....de a rizs, zöldségek, száraz táp már nem tetszett neki....A kutyákkal nagyon barátságos, azonnal hatalmas játékba kezdtek, de az emberekkel, gyerekekkel is közvetlen. De nyugtalan....le-fel járkál, nem akar lefeküdni....haza szeretne menni :-(
Mutatok képeket az első fél óráról, hátha valaki felismeri. Sajnos, chip nem volt benne, és a nyakörvet is Pétertől kapta, úgyhogy ez senkit ne tévesszen meg!
Nagyon szép és nagyon kedves kutyus, biztos vagyok benne, hogy hamar találnak neki szerető gazdit a lányok....DE....most először érzem azt, hogy ez a kutyus HAZA szeretne menni! Az eredeti családjához. Hisz lehet, hogy ez az egész csupán tévedés. Elszökött, eltévedt.....és valahol kétségbeesetten keresik....









Aki teheti, különösen a környéken élők, terjessze a hírét!!

Péter, nem akarlak elszomorítani, de még sokáig sírt utánad a kapuban :-(

1 megjegyzés:

  1. Ez,hogy "valahol kétségbe esetten keresik"nekem is eszembe jutott,mert olyan jól nevelt,tele szeretettel-kutyus:)
    Reménykedek abban,eredeti gazdája,vagy olyan aki szereti majd annyira,hogy igazán OTTHON érezze magát Virág,nagyon hamar rátalál :)

    VálaszTörlés