2013. július 3., szerda

Ajjjaj, nagy a baj....:-(

Böske és Rozsdi nem jönnek ki egymással :-( Olyan szinten, hogy két napja csak úgy tudunk létezni, ha teljesen külön zárjuk őket. Egyik a házban, másik a kertben, és váltogatjuk :-(  Kegyetlenül nehéz.....
Ha össze találkoznak, jobbik esetben csak őrülten ugatnak egymásra, rosszabban Böske neki is támad Rozsdinak :-(  Segítség kell, de gyorsan!!!   Valamelyik kutyusnak gazdit kell keríteni mielőbb!!

Rozsdi/Vitriol egy tüneményes, majdnem kölyök vizsla.
Megnyugodott. Boldog. Imád sétálni. Mindig játszana Zeusszal, vagy a gyerekekkel.
Tulajdonképpen szótfogad, csak Böskét ne lássa :-( De az a furcsa, hogy a sétákon is együtt vannak hárman, és ott semmi gond a két kutya között.
Nem mondanám azt, hogy nem jön ki más kutyákkal, mert Zeusszal remekül kijön....
Éjszaka is nagyon jól alszik, ma is én ébredtem előbb, reggel 8-kor :-)

Tegnap este szerettünk volna elmenni egy fagyizós-sörözős sétára. Csak úgy tudtuk megoldani, hogy a két nagy kutyát itthon hagytuk a házban, Rozsdit elvittük :-) Mit mondjak, nem bánta. Jól érezte magát, tetszett neki a sok ember ( többen meg is simizték), az éjszakai fények, a nyüzsgés, a zene.  Lehet, hogy ezért is aludt reggelig egyfolytában :-)   Mint egy baba....egy kisgyerek. Megjegyzem, tényleg olyan. Ahogy összekucorodik a fotelban.... Tegnap furcsán horkolt, felfigyeltek rá a fiúk is, hogy miért nem kap levegőt az orrán...  Háááát, mert rátette a tappancsát, és elzárta a levegő útját :-)))  Amint levettem, egyből volt út a levegőnek. Olyan jót nevettünk. Tényleg olyan, mint egy kisgyerek.

Pénteken hazamegyünk a Balatontól. Érdekes lesz. Egy autóban Rozsdi és Böske :-(  Majd Zeuszt közéjük ültetjük :-(  
Rozsdinak van érdeklődője, akik elvileg hétvégén meglátogatják, hogy személyesen is megismerkedjenek vele. Jó lenne, ha egymásba szeretnének :-))  És mielőbb haza is vinnék, és lenne neki szerető családja :-)))
Ha nem így lesz, nem tudom, hogyan lesz.....Ez az állapot tarthatatlan, és igazából én őt féltem, hogy újra megsérül. Meglátjuk.

Vigyétek hírét, hogy egy tündérmackó Böske kopó és egy édes kis vizsla lányka sürgősen várja álom gazdiját!!!


Elfáradt :-)



Kicsit dolgozunk is :-)


Unalmas a rejtvény fejtés :-)

Levegőzünk a teraszon...


Szieszta a hintaágyban...


Reggeli napfürdő ...


Miért akar minden vizsla ölben ülni?




Kémleli a kertet...


Közös séta...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése