2013. február 9., szombat

Hanga

Felborultak a megszokott mindennapok azzal, hogy Szálkás megérkezett :-)
Bevallom, reménykedtem kicsit, hogy ezért Hanga neheztel majd rám, és könnyebb lesz az elválás.....De nem jött be :-( hanga rám nem neheztel, de a kis kutyusra nagyon..
Az első napok nem voltak egyszerűek, ráadásul az az elvetemült ötletem támadt kedden, hogy időt megtakarítva, vigyük el együtt a két kutyát az orvoshoz. Csak később kezdtem el azon agyalni, hogy hogyan fognak a hátsó ülésen egymás mellett ülni :-)  De túlélték....:-)
Megjegyzem, Szálkás sokkal jobban viselkedett utazás közben.

Hanga a főnök. Összesen 4 fekhely van kialakítva a földszinten. Ebből csak egy, a Zeusz ágya tabu :-) A többi változó. Senkinek nincs fix fekhelye, soha nem tudni, ki miért oda feküdt, ahová.....Viszont Hanga, ha úgy gondolja, egy határozott morgással elzavarja az éppen kiszemelt helyről bármelyik kutyát....És ők értenek a szóból, és eloldalognak onnan :-) Hanga konkrétan terrorizálja a többieket. :-)

Sokszor írtam már, neki nem fontos a kutya barátság. Csak az EMBER. De az nagyon.

Tomika reggel addig nem hajlandó felöltözni és suliba indulni, amíg Hanga be nem ül az ölébe és meg nem szeretgeti :-)

Nos, azért alakult a helyzet az elmúlt egy hét alatt, néha már játszani is próbál Szálkással, az is előfordult, hogy egymás mellett feküdtek, vagy együtt ültek a Tomi ölében. Ma pedig egyszerre ittak a tálból :-) Elég vicces volt.

Hétfőn műtét, ivartalanítás. Majd jelentkezem.



Gulyásleves frissen sült házikenyérrel.....:-) Hanga is szívesen megkóstolná :-)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése