2014. szeptember 1., hétfő

Lady Gizi- a hányatott sorsú vizslácska ...

Még jó, hogy ő erről mit sem tud.
Hmmmm....nem magyarázkodom. A hónapok elszaladtak.
Lady beilleszkedett a családba. Szeretjük, és Ő is szeret minket. És persze Zeuszt...nagyon :-)

Ott fejeztem be, hogy műtét. Ivartalanítás, még junius elején, illetve némi emlődaganat eltávolítása. De nem az összes, így lehetett tudni, hogy vár még rá egy újabb műtét.

Amire emlékszem, nagyon feltűnő volt, hogy remek állapotban hoztam haza este a kórházból. Vidám volt, fitt, mint akinek kutya baja....Nagyon hamar regenerálódott. A tölcsérrel viszont szenvedett. rosszul viselte, de ugyanakkor piszkálta a sebeket is, muszáj volt :-( Aztán megszokta, de mindennek nekiment, ütötte-vágta....De ezen is túl lettünk. Elmentünk a Balatonhoz. Először három hétre, majd hazajöttünk egy hétre, és gyorsan megejtettük a 2. operációt. Újabb 3, különböző daganat, egy az oldaláról/hátáról. Szövettan nem készült, mert melyikből? :-(
Visszamentünk a Balatonhoz, és ott maradtunk nyár végéig. A napokban költöztünk haza. NAgyon jól érezte magát ott is :-) Szeretett sétálni, játszani, és rengeteg almát evett. Napi 10-12 db almát, amit többnyire a belógó fa ágakról lehullottak közül, a földről szedett fel. magyarul, önkiszolgáló volt :-) Nagyon sokat nevettünk ezen, el is neveztük almás Lady-nek ( almás Fannika után) . Aztán a rengeteg alma elfogyott.....de sebaj, el kezdett érni a körte....És ő azt is ette....rendületlenül. Az nem nagyon hullott, és kevesebb is volt a fán, de szerzett, ahonnan csak tudott :-) Ládából, tálból, szekrényről. Volt úgy, hogy indultunk sétálni, és útközben lekapott egy körtét a fáról :-)  Meg kellett várnunk, amíg szépen megette.....
Sajnos, nem nagyon tudtam lefogyasztani :-( Állandóan éhes, és néha megesik rajta a szívem :-( Többet kap enni, mint kellene, az tény.
Nos, eddig csupa jó dolog.....nem ezért hányatott sorsú. Hanem azért, mert hiába várta az álom gazdit, az csak nem jött el érte. Voltak érdeklődők, volt, aki meg is nézte, majd mindenki visszalépett :-( A kora, a daganatai miatt (hajlam?). Aztán Angliában is hirdették, de nem akadt jelentkező, majd újra itthon, majd újra ott.....És végül angol gazdi jelentkezett. Aztán kiderült, hogy nem tudják fogadni, csak október második felében :-( Így újabb másfél hónapot tölt nálunk az eddigi 3 után .....ami csak nehezíti az elválást mindkettőnk számára :-(  Aztán ma úgy néz ki, mégis utazik 13-án.....úgy alakult a gazdi élete. Közben nőtt egy dudor a varratban.....ami most elmúlt magától . Most meg a lábán van egy dudor :-( Na szóval, nehéz a sorsa. Én bízom benne, hogy rendbe jön kicsi élete, és hamarosan boldog, gazdis vizslácska lesz. Ha nem itthon, hát akkor Angliában.

Sok-sok fotó készült az elmúlt hónapokban, mutatok néhányat.























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése