2014. június 9., hétfő

Sudár új élete

Kicsit elmaradtam a blog írással.....vagy az események szaladtak el mellettem, a jó ég tudja.
Sudár olyan gyorsan gazdisodott, hogy szinte észre sem vettem.

Sudár, aki ma már Luna, április 13-án költözött új otthonába, Győrbe.

3 fiúcska várta őt nagyon. Kevés időt töltött nálunk. Kedves, bújós kis lányka, mint ivartalanításkor kiderült, igen fiatalka, mert még nem tüzelt soha.
Igen, költözés előtt ivartalaníttattuk, a gazdi néhány nappal a műtét után vitte haza. Sajnos, akadt némi komplikáció, csúnyán beödémásodott a pocakja a seb körül. Jegeltük naponta többször, majd Éva folytatta otthon. De már rég túl van a varratszedésen is, és minden a legnagyobb rendben van vele.

És akkor fotók:











Gazdija nemrég ezt írta róla:


Röviden:szuper !Itt van velünk, mintha mindig is itt lett volna, a nagyfiúk (7,9 év) nagyon szeretik, a legkisebb (1,5 év) is mosolyog rá, óvatosan simogatja. Gyönyörű kutya, mindenki csodálkozik, aki megismeri, hogy hogy kerülhetett menhelyre. Nagyon élvezi a nagy sétákat, kirándulást. Egész éjjel alszik, szóval jó negyedik gyerek. Május elején kezdjük a kutyasulit, már alig várom! Régi álmom volt egy vizsla, helyes döntés volt most valóra váltani! Soha ne adjuk fel az álmainkat! Köszönjük Vizslamentés és köszönjük Andi, hogy vigyáztál rá,amíg mi felbukkantunk és összehoztál minket!"



Fénykép: Sudár nemrég gazdisodott, itt az első beszámoló:
"Itt az ideje,hogy írjak,milyen az élet új családtagunkkal, Lunával. Csak azt vártuk, hogy lekerüljön a fejéről a tölcsér, ez tegnap megtörtént. Szóval milyen vele? Röviden:szuper !Itt van velünk, mintha mindig is itt lett volna, a nagyfiúk (7,9 év) nagyon szeretik, a legkisebb (1,5 év) is mosolyog rá, óvatosan simogatja. Gyönyörű kutya, mindenki csodálkozik, aki megismeri, hogy hogy kerülhetett menhelyre. Nagyon élvezi a nagy sétákat, kirándulást. Egész éjjel alszik, szóval jó negyedik gyerek. Május elején kezdjük a kutyasulit, már alig várom! Régi álmom volt egy vizsla, helyes döntés volt most valóra váltani! Soha ne adjuk fel az álmainkat! Köszönjük Vizslamentés és köszönjük Andi, hogy vigyáztál rá,amíg mi felbukkantunk és összehoztál minket!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése