2013. március 23., szombat

A HÁLA


Csupa nagybetűvel.
Tele van a szívem hálával, és ezt a posztot most annak szánom, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki részt vállalt a Hanga gyógyulásában.

Először is a családomnak. Köszönöm a türelmet, a toleranciát, a támogatást. Hiszen 7 héten keresztül szinte minden nap az állatorvosi rendelőben töltöttem több-kevesebb időt Hangával. Rengeteg gondoskodást, ápolást, törődést  igényelt a a nap többi részében is.

Külön köszönöm a kicsi fiaimnak, Tominak és Bandinak, hogy olyan nagy szeretettel vettek részt a kicsi kutya ápolásában, fürdetésében, és gondozásában.

Köszönöm a Vizslamentőknek, és külön Evelinnek a támogatást, a hozzáállást.
Evelin, ezt a mondatot soha nem fogom Neked elfelejteni :  "Dehogy adjuk fel!!!!"
Erre emlékezz majd Te is a nehéz helyzetekben!! Nagyszerű emberek vagytok mind!

Örök hálával tartozom állatorvosunknak, Józsinak.
Amikor már annyira reménytelen volt a helyzet, könnyes szemmel kértem, hogy mentsd meg ezt a kis kutyust. Te megígérted.....  És az ígéretedet betartottad. Olyan dolgot tettél, amit nem sok orvos tudott volna megtenni....Megtaláltad a kicsi kutya mellkasában azt a fránya fogvájót.....talán valami égi sugallat segítségével...........de megmentetted!!!
Tudom, Te soha nem fogod olvasni ezeket a sorokat, mert a nap 24 órájában mented az állatkák életét, de nekem fontos, hogy leírjam,  él Csillaghegyen egy "csoda doki", aki nem ismeri a lehetetlent. Aki úgy tud kűzdeni az életért, ahogy nem sokan. Aki soha nem adja fel. Soha!
Köszönöm!!!

És köszönöm a rendelő kis csapatának. Mindenkinek, de a többiek közül is kiemelve Kriszti doktor néninek, Zsófinak, Andinak, Grétinek, Áginak, Gábornak. És leginkább  ZSUZSINAK!
A szeretetet, a kedvességet, a kötözéseket, a biztatást, a reményt, a kiemelt figyelmet......és tudjátok ezt Ti, kinek mit....

És végül, de nem utolsó sorban, rokonaimnak, barátaimnak, ismerőseimnek és ismeretleneknek, akik velem aggódtatok, szurkoltatok, biztattatok, vígasztaltatok. Higgyétek el, pusztán az, hogy gondoltatok ránk  és érdeklődtetek, nagyon-nagyon sok erőt adott nekem. És azt hiszem, hogy Hangának is.Köszönjük mindenkinek!!

Hanga baba, ahogy sokszor hívtuk ( pedig nem is baba, hiszen lassan már kezd őszülni :-)) ma elutazott és megkezdi új életét.
Köszönöm a sorsnak, hogy hozzám vezérelte, hogy megismerhettem, és részese lehettem az életének, a gyógyulásának. Egy aprócska láncszem.....





3 megjegyzés:

  1. Csodálatosak vagytok így együtt! Le a kalappal a családod előtt is és mindenki előtt, aki segített Neked! De az elengedés... Hát azt borzasztó lehet átélni! Pedig tudom, Te is tudod, hogy azzal teszed a legjobbat, ha idegiként befogadod őket, hiszen annyian, de annyian várnak ilyen jó emberre, mint amilyen Te is vagy! Sok-sok lelkierőt kívánok Neked, hogy minél több vizslácskát tudj megmenteni.

    VálaszTörlés
  2. Biztos Hangának is nagyon nehéz, és az új gazdinak is nehéz lesz megszerezni a bizalmát. De minden rendben lesz vele.

    VálaszTörlés