2014. február 23., vasárnap

Suzy / Szilva gazdis! :-)

Nem találtunk gyorsan :-(
Jöttek és mentek az érdeklődő gazdijelöltek....:-(
Valami mindhármat visszatartotta....  a nagy méret, az ugrálás, vagy nem is tudom....  Három jelölt látogatta meg, de egyikük sem vitte haza...
Nagyon el lehettem volna keseredve, de nem voltam...  Úgy éreztem, csak az vigye el Suzyt, aki igazán és nagyon-nagyon tudja őt szeretni.
Így egy péntek délelőtt megérkezett Berdanett a férjével, és eldöntötték : szeretnék őt :-)
A lelkem megnyugodott....úgy éreztem én is, jó helye lesz náluk Suzynak, végre révbe ér kicsi életkéje :-)
Még egy hétig maradt nálunk, átesett az ivartalanításon. A műtét jól sikerült, egyáltalán nem viselte meg, pedig a köldöksérv miatt némileg nagyobb vágása volt, mint kellett volna.
Másnap este már olyan fürgén szaladt sétálni, mintha mi sem történt volna...
Az udvarra nem engedhettem ki együtt őket, mert azonnal játszani, futkározni akart :-)

És aztán eljött a nagy nap, a költözés napja, ami nekem mindig nagyon szomorú....és egyben nagyon boldog nap is. Fáj a szívem, hogy elmegy a kutyusom, de boldogság tölt el, ha látom, szerető családja lesz.

Péntek, február 14. volt ez a nap. Délelőtt jött érte Bernadett. Mivel Ő nagyon rosszul utazik autóban, egy hámot kapott, amit hosszú pórázon rögzítettünk. A lehajtott üléseken, a csomagtérben utazott, de egészen előre tudott menni Bernadett nyakához :-)  Viszont, tovább nem, így a vezetésben nem akadályozta.

Rendben megérkeztek haza, Dunaújvárosba. Megkezdődött Suzy új élete.

Két tündéri kislány és Mézi, a szintén örökbefogadott vizsla keverék várták otthon, na és az apuka.
Mézi is a VM-től van, és korábban már összeismerkedtek Suzy-val.

Napi szinten kapom a híreket és a fotókat, és nagyon boldog vagyok, mert minden remekül alakul. Mézivel igazi jó tesók lettek, majd látjátok a fotókon. A kislányok pedig imádnak vele játszani, labdázni, és még az sem zavarja őket, hogy időnként a játék hevében bizony fellöki kis pajtásait :-)

Nos, részemről a történet itt véget ért. Boldog-boldog vizslaéletet kívánok ennek a csodálatos, hatalmasra nőtt leánykának, aki egy tünemény!! És azt kívánom, hogy a családjával együtt sok-sok közös élményben legyen részük, és szeressék egymást nagyon, nagyon! :-)

Indulás az új otthon, az új élet felé :-)
Megérkezett az új családtag:-)


Mézivel....


Várják a vacsit :-)

Egy hét után már ennyire szeretik egymást :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése