2013. november 7., csütörtök

Fanni gazdikereső

Fannika ma hivatalosan is gazdikereső lett :-)  A VM meghirdette FB oldalán.
Nos, az elmúlt hetek eseménytelenül teltek :-)  Ha  ha   ha    nagyon vicces vagyok :-)
Mozgalmasak a napok, mert Fannika egy kis elevenség, egy ördögfióka :-) Meg egy hízelgős, odabújós szeretetbomba :-)
Csoki kutya közel két hétig vendégeskedett nálunk. Nem volt egyszerű a történet, viszont Fannival egész nap játszottak, birkóztak... Na ez sem volt semmi, mert óriási volt a nyüzsgés.
Amúgy Csoki nem rossz kutya, csak ugye a kaja lopkodás.....az nagyon durva. És ezt az éhes kislányt is jól megtanította egy csomó mindenre. Pl., hogy fel kell állni 2 lábra, mert akkor sokkal könnyebb elérni az asztalon, pulton lévő élelmet :-)  Valamint megmutatta neki, hogyan kell kinyitni a kukát és kivenni belőle a szemetes zsákot :-(  Na és ott a komposzt!! Mindenféle finomsággal! Rodhadt káposzta, krumplihéj, hmmm   micsoda finomságok!! Fannika pedig tanulékony :-(
Egy szónak is száz a vége, voltak szép napok, de nem hullattam könnyeket, amikor Csoki haza költözött :-)

Azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy leszoktassam Fannit erről. Lassan kezd hízni, már látszik rajta :-) Lassan sikerül elérni, hogy meg tudunk mellette vacsorázni, és távol tudjuk tartani az asztaltól. Messzebbről csurgatja a nyálát :-) Fog ez menni, csak kitartónak és következetesnek kell lenni.
Megtanulta kinyitni az ajtót :-) Ha pedig kulccsal bezárom, mert nem akarom, hogy bejöjjön, akkor kaparja....és azt nem tudom hallgatni. Így inkább beengedem.
Már hideg van odakint, vége a vénasszonyok nyarának. Sajnos, a szobatisztasága még nem tökéletes. Nem tudja, hogy szólnia kellene, hogy pisilni kell....így itt-ott találunk egy-egy tócsát, ha nem tereljük ki időnként.
A hétvégén történt, hogy feltűnt, Fanni óránként bepisil...a nappaliba. Na, az már kicsit túlzás volt. És akkor leesett a tantusz, hogy ez a kicsi kutya felfázott. Segítséget kértem Evelintől, és kaptam, vettünk egy gyógyszert a patikában, amitől rohamosan javult a helyzet. És kamilla teát itattam vele, amit nagyon szeretett. Néhány nap után rendbejött a kis drága :-)

Továbbra is eszi az almát, szereti a banánt, a birsalma sajtot :-) Igazából még nem tudtam neki olyan ételt adni, amit ne szeretett volna :-)

Most alszik :-) Korán fekszik, hisz még nincs 8 óra sem, és sokáig alszik reggel :-) Mint egy baba.

Szerintem nő....nem csak hízik, hanem magasságra is. Gyönyörű kutyus lesz, ha behozza a lemaradását.

Hajrá Fannika!!!  Várjuk az álom gazdit, aki megérdemli ezt a csiszolatlan gyémántot :-)


Csoki megérkezett :-)


Fannika és az ő almája :-)Csoki nem tágít a konyhából :-)


...meg az ágyból :-)


A teraszon van az almás láda....ami lassan üres láda lesz :-)Csoki is ölbe mászós vizsla :-)  Hiába.....senki nem bújhat ki a bőréből :-)Kunyi hadjárat. Csúnya-csúnya kutyák!!
Ajjjajjjj....az az én kávém!!


Megsértődött :-)

 Száműzetésben......amíg a felmosott padló szárad :-)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése