2013. április 4., csütörtök

Sánti/ Rebarbara

Édes kis szőrmók.
Talán úgy tűnt, Hanga miatt háttérbe szorult, de ez nem igaz.
Ugyanúgy szeretjük, dédelgetjük őt is.
Időközben átesett az ivartalanítási műtéten, épp az utolsó pillanatban...  Gyulladt volt a méhe, rövid időn belül súlyos gennyes méhgyulladást kapott volna, amitől az élete is veszélybe kerülhetett volna.....Látjátok, ezért is nagyon fontos az ivartalanítás!!  Vele ez már soha nem fordulhat elő. És még mennyi súlyos betegségtől megóvjuk ezzel az egyszeri rutin műtéttel.
No de, ezután a hormonok kicsit borultak, ami nála azt eredményezte, hogy tej szivárgott a cicijéből...
Szokás szerint pánikoltam az ismeretlen dologtól, de Katának hála, megoldottuk :-) Megint okosabb lettem valamivel :-)

Sánti fiatal és erős kislány, jól viselte a lábadozást. Többnyire póló volt rajta, nem is nyúlt a sebéhez, így sokkal kellemesebb volt neki is, nekünk is, mintha azt a ronda nagy tölcsért kellett volna elviselni.

Tegnap kiszedettük a varratokat, minden szuper.

Amúgy egy kis lókötő ős is. Naná, hogy ágyban kötött ki :-))

Nyugodt, békés kutyus. Imád enni, sétálni, játszani. Sajnos, erre ritkán van mód az utóbbi időben, mert hol fél méteres hó, hol sártenger, hol csupán vííííííz van a kertben :-( De ma délután sikerült egy hatalmasat labdázni, futkározni a fiúkkal és Zeusszal.

Idegenektől még mindig nagyon fél :-( Ha az utcán emberrel találkozik, szeretne a föld alá bújni :-( Ez annyira szomorú :-(

Imád aludni! Szerencséje :-) A tavaszi szünetben bizony 9-10 órakor is alig tudtuk kiverni az ágyból :-)  Majd mutatok fotókat.
Mindig a nyomunkban van. Ott akar lenni, ahol az ember. Milyen ismerős ez a mondat!! Mintha  párszor már leírtam volna :-)) Ez vajon a vizslákra jellemző vagy minden mentett, befogadott kutyus ilyen??

Jöjjönek a képek, minek annyit írni :-)

Na, erről beszéltem!!! Délelőtt 10 óra....és ő inkább hanyatt fekve várja a poci vakarást, ahelyett, hogy felkelne az ágyból :-)A vacsora asztalnál....."Kunyi" hadművelet...


Valaki ellen tud állni ennek a tekintetnek????
Lefekvéshez készülődve....:-)

Itt is :-))Mascarpones tejszínhabos tál tisztítása :-)  Előmosogatás :-)
Hmmmm, ez fincsi volt! Az utolsó cseppig :-))2 megjegyzés:

  1. Tényleg szőrmók! Annyira édes pofája van! Az enyém is mentett, ugyígy követ mindenhová! (Csak ő már hét éves.)

    VálaszTörlés