2013. április 10., szerda

Böske, a kakukktojás :-)

Szóval, Böske a 10. védencem, és egyáltalán nem vizsla :-)
Egy tündéri Erdélyi kopó :-)

Ahogy a Vizslamentők írták, egy szeretet gombóc :-) Vagy valami ilyesmi....

Kedves, barátságos, kutyával-emberrel egyaránt.
Igen jó étvágya van, és elég lusta :-) De napról napra mozgékonyabb, egyre szívesebben játszik és sétál. Igaz, a fél órás séta végére lóg a nyelve a kimerültségtől :-))

Gyorsan beilleszkedett a családba. Ma már úgy jár-kel a házban, mintha itt élt volna egész életében.
Szobatiszta, és ágyban alszik :-)

Most ő vette át a Hanga szerepét....el nem mozdul mellőlem :-) Ma a többiek kint napoztak a gyönyörű időben a kertben, Böske nem megy :-( Csak ha kitoloncolom. Különben ott ül a szoknyám mellett :-)   ( Ha lenne szoknyám)

Tegnap Kata elvitte két órára hivatalos ügyben. Mekkora örvendezést rendezett, amikor visszahozta!!! Hát mégis maradhat, nem kell elmennie......:-)))  Látnotok kellett volna azt a boldogságot!

Imádom. És a többiek is. Vizsla-nem vizsla....nem számít. Kutya. Mentett kutya. Értetlenül nézzük, hogyan kerülhetett utcára egy ilyen szép, okos, szófogadó kutyuska. Hogyan??? érti ezt valaki?? Mert én nem. És nem is fogom soha.

Fotók:

Ez most a kedvenc fotóm. Kutya-gyerek barátság. Még akkor is, ha háttal ülnek. Minden benne van. Szerintem :-)Kutya-gyerek szoba :-) Reggel....
 

Bandi és az "ideiglenesek" :-)) Szavak nélkül is...
Nagy munkában vannak a fiúk, készül a legfrissebb makett. Az asztal alá nézzetek!Ez is egy kedvencem, a "szinkron fekvés" :-)  Ha akartuk volna, egészen biztos nem tudjuk így beállítani a "modelleket"
Böske. Ugye, gyönyörű??


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése