2013. szeptember 15., vasárnap

Zoya gazdis!

Milyen szép nap a mai! :-)  Két hete érkezett a kicsi Zoya, mint kiderült, súlyos bélgyulladással :-(
Napokon keresztül kűzdöttünk a kórral, de Zoya nagyon erős volt, és a kiváló orvosi ellátásnak köszönhetően legyőztük :-)
Egy hete, vasárnap este gyógyultnak nyilvánították :-)  Azóta Zoya kivirult. Boldog, vidám, virgonc kis vizsla lett, ahogy kell egy 7-8 hónapos kilánynak :-) Hamar megtalálta a kanapét és az ágyat :-)
Az étvágya az egekbe szökött.....gyakorlatilag egészben nyelte le azt, amit elé tettem :-(  Persze, eleinte csak pépes ételt adtam neki, de az utóbbi napokban már rendesen evett, pl. reggelire májkrémes zsömlét. Katonázva . Különben képes lett volna egyben lenyelni. Mint a kígyó :-)
Nagyon szeretett sétálni, futkározni Zeusszal. Nézelődni a kertben, visszaugatni az utcabeli kutyáknak :-) A farkacskáját egész nap csovizta, és természetesen ő is azt szerette volna, ha egyfolytában őt simizzük :-)
Ezek az önző vizslácskák :-)

A héten kétszer is meglátogatta a gazdi, de úgy gondoltuk, gyógyuljon meg teljesen, csak akkor költözzön.

Nos, meggyógyult, útra készen várta a ma délutánt :-)

A papa gazdi jött érte a legkisebb fiával, de otthon várták a többiek : a mama gazdi, egy nagy lány, egy nagy fiú és egy kutya tesó :-) Azt hiszem, simogatásban, szeretgetésben nem lesz hiány :-)

Amint kapok híreket és fotókat, megosztom veletek.

Drága kicsi Zoya, nagyon boldog gazdis életet kívánunk neked új családodban !  Nagyon szeretünk, mert egy igazán kedves kis lény vagy, és boldog vagyok, hogy megismertelek :-) Hiányozni fognak a reggeli puszikák, amikkel ébresztettél :-)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése