2012. december 7., péntek

Kűzdünk

Keddre sokat romlott a helyzet :-( Ronda, gennyes váladék folyt a sebből...Ott kellett hagynom röntgenre és egyéb vizsgálatokra. Rossz érzésem volt :-( Amikor visszamentem érte, közölték a sokkoló hírt : a mellkas csontját eszi a gyulladás :-( Újabb antibiotikumot kezdtek el adni neki, és mintát küldtek bakterológiai vizsgálatra, hogy egyértelműen kiderüljön, melyik baktérium a bűnös...

Kedd délutántól kezdve az itthoni forgatókönyv a következő :  10-15 perc meleg zuhany a sebre, majd törölközés, és futás a rendelőbe fertőtlenítésre és kötözésre. Ezt azóta is  minden nap megtesszük.

Ma péntek van. Reménykedünk. Hanga kedélye és fizikai állapota remek. Már rosszalkodik is :-) Kezd ő is HP lenni :-) Vidám, játszik, ugrál, futkározik.....és mindig éhes :-) Ránézésre senki nem gondolná, hogy ilyen beteg :-(

A rendelőben kapja az antibiotikumokat, itthon kefírt eszik és bélflóra regenerálót, valamint immunerősítőt szed. Meleg vizes tusolás, és rengeteg szeretet.....  Nem tudom, mit tehetnénk még érte.  Érzi, tudja ő is, hogy nagy a baj és most erősnek kell lennie.  Hálás. Nem tudja kimondani, de látom a csillogó szemein, és érzem, amikor az ölembe teszi a buksiját :-) Nagyon szeretem :-) Nem adjuk fel, Evelin megígérte :-) Számomra pedig ez soha nem volt kérdés.

A seb napról napra szebb. Egyre kevesebb váladék jön  belőle. Ma megérkezett a bakter eredménye, ( köszönet Zsuzsinak azért, hogy megsürgette, és még sok másért is....) kiderült, az egyik antibiotikum hatásos ellene, így az elmúlt napok sem vesztek kárba a gyógykezelés szempontjából. Ez jó hír.

A rossz hír az, hogy nagyon nehéz csontban kiirtani a baktériumokat, és nem lehet előre látni az eredményt.  De sikerülnie kell!!  Mert hiszünk benne mind, és nem adjuk fel! Kűzdünk! Hanga is, az orvosok is, a Vizslamentők is, és mi, a család is.

És amikor meggyógyul, elutazik ő is Németországba, és csodás vizslaélete lesz!  Úgy legyen!


És akkor most néhány fotó

Hanga kefírt lefetyel :-) Szereti.




Csendes szemlélődés :-)


Tusoltunk, és indulunk a rendelőbe...  A póló egy kicsit nagy, de nem értünk rá keresgélni :-)



Ez már gyerek póló :-)  De életlen a kép....  Ez van...


3 megjegyzés:

  1. Nem vagyok kutyákhoz értő, de azt hiszem ha jó a közérzete, akkor jó úton jártok. Ne aggódj, meggyógyul!

    VálaszTörlés
  2. Istenem, mennyi baj! És mennyi szeretet, kitartás a részedről és Evelynék részéről! Biztos vagyok benne, hogy fel fog gyógyulni, amennyi szeretetet és törődést tőletek kap!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, minden biztató szó nagyon sokat jelent nekem!

    VálaszTörlés