2015. január 3., szombat

Bufi gazdis :-)




(Ezt a posztot rég megírtam, de a technika ördöge nem engedte feltölteni . Ma sikerült végre.)

Bufi 2014. december 23-án gazdihoz költözött :-)
Méghozzá Olaszországba.
Merci és Luca 1000 km-t utaztak azért, hogy megismerjék őt és magukkal vigyék és megkezdjék közös életüket :-)

Merci a FB -on látta meg Bufit, és azonnal beleszerettek. Sokat beszélgettünk róla, elmondtam nekik Bufi minden hibáját és erényét. Nem tágítottak, őt szerették volna :-) Egy gyors ivartalanítás után dec. 21-én megérkeztek, és a találkozás remekül sikerült. Szerelem első látásra mindkét fél részéről. Másnap újabb randi, majd 23-án nekivágtak az igen hosszú autó útnak. Bufi fegyelmezetten viselte, és a karácsonyt már együtt töltötték. Később itt folytatom.......de először van némi pótolni valóm az elmúlt 2 hónapról :-)
Csak röviden, leginkább képekben.....

Bufika szépen kigömbölyödött, beilleszkedett a családba, nagyon jól viselkedett. Szófogadó, rendes kislány. Egyetlen hibája, hogy kicsit hisztis :-) Sírt utánam, ha nem látott, sírt/nyüszögött, ha valami nem úgy történt, ahogyan szerette volna :-) Ezen kívül semmi gond vele, és egy szépséges, bűbájos leányka lett belőle.

Úgy esett azonban, hogy majdnem egyszerre akadt két gazdijelölt is.... Alig pár nappal azután, hogy Merciéknek odaígértük, látogatóim voltak, Virág Marikáék, akik beleszerettek Bufiba azonnal. De akkor már nem lehetett visszamondani, nem lett volna tisztességes.Így fájó szívvel, de el kellett fogadniuk, hogy Bufika másé lesz.

Az ivartalanítást jól viselte, a tölcséres időszakot eleinte nagyon nehezen......Ha rajta volt a fején az az izé, hozzá nem lehetett nyúlni, úgy sikoltozozz, mint akit nyúznak :-( Amikor levettem, kicsit fordultam el, és kiszedett egy varratot :-( Így aztán kénytelen volt két hétig viselni. De túl vagyunk ezen is, már varratok nélkül utazott.

Mielőtt új otthonáról mesélek, lássunk pár fotót!

Annyira megijedt a porszívótól, hogy bemenekült a bútorok közé :-) Végül elaludt.....órákig nem tudtam kicsalogatni. Mára megszokta......meg sem mozdult az ágyában, ha porszívóztam .











A "szerzeménye" :-) Egy szelet kenyér. Természetesen naponta többször, finom és tápláló ételt kapott, de nagyon boldog volt, ha soron kívül egy darabka kenyérhez is hozzájutott :-) Hiába na, a megszokás!

 
Egy kis poci simogatás bármikor jöhet :-))))




Bufi és az ő velőscsontja :-) Remek játék!!



Az új ruha :-)  Na, ettől nem volt boldog :-) Aztán megszokta. Sőt, szerintem örült is, hogy nem fázik!







Mikuláscsomag Marikáéktól :-) Nagyon örültek neki!!











Mit eszel Mamiiiiii?? Én is kééééérek!! :-)  De természetesen nem kapott, mert konyakosmeggyet ettem :-) Az meg ugye mégsem kutyusoknak való :-)








Ajjajjjj.....a tölcséres időszak. Nem volt túl boldog :-(



Megérkeztek a gazdik Olaszországból!! Nagyon sokat utaztak azért, hogy megismerhessék őt!
A 3. barna Csoki, aki menetrendszerűen nálunk tölti az Ünnepeket :-)



 




És elérkezett az utolsó nap.......a búcsú. Utolsó séta Háromhegyen......három hónap után.....










És az utolsó fotó nálunk......immáron az új gazdikkal .



Drága kicsi Bufi!!!  Nagyon boldog gazdis életet kívánunk Neked! Nagyon szeretünk, és boldogok vagyunk, hogy ismerhettünk téged . Csodálatos kis lény vagy!! Neked is azt mondom, amit a többieknek, felejts el gyorsan minket, és légy nagyon boldog új családodban!! Mert megérdemled!  <3

Bufika volt a 25. :-)